Pages

31 Ocak 2012 Salı

İZNİMDEN GERİDE KALANLAR....

Bu soğuk karlı günde herkese sıcacık bir merhaba ...

Bir haftadır post hazırlayamadım ama sebebi var tabi ki..Yıllık iznimden bir haftamı kullandım..Bolca gezdim.Hiç evde oturmadım desem yeridir....Evde internet çok yavaş olduğu için bilgisayarımı elime almak bile içimden gelmedi..Bu yüzden takip ettiğim blogger arkadaşlarımı bile ihmal ettim..

Şimdi diyeceksiniz ki kışın ortasında bu ne izini.Hemen anlatayım..Yılda 21 gün izin yapabilme hakkım olduğu için ben 15 günü yazın son bir haftasını kışın sömestr tatilinde kullanmayı tercih ediyorum..Yiğenlerimin de okul tatiline rast geldiği için Tekirdağ da yaşayan ablam İstanbul a geliyor..Bize de hep beraber gezmek kalıyor..

Bir otobüse binişimiz var görmeniz lazım ...Çoluk cocuk ordu gibi..9 yiğen 4 abla....Birde ben :)

Pazartesi ellerimde oluşan kuruma ve çatlaklardan dolayı doktordaydım..Ordan çıkışta bana yakın sayılan  ablamdaydım ..Yiğenim Başak ın doğum günü hediyesi ve diğer ufaklıkların karne hediyelerini götürdüm..




12 yaşındaki kokoş yiğenime LC.Waikiki den taytların üzerine giymesi için bu badiyi aldım..


Ufaklıklar içinden bu cici pepe çoraplarını ve hello kitty li bozuk para cüzdanlarını aldım ..
Ablamı da unutmadım tabiki poşet içinde olan cep aynası ve iki küçük bibloyu aldım..




Ablamın ikiz kızları olduğu için elinde kuş tutan bu iki kız biblosunun onun evine çok yakışacağını düşündüm..Banyoda yerlerini aldılar bile...




Ablamın cici banyosundan da bir kaç detay eklemeden edemicem :)



Bu çiçek figürlü cici fırçalık ve sıvı sabunluk koçtaştan..




Fırçalık ve sıvı sabunlukla takım olan duş perdesi ..Yine koçtaştan...




Banyo paspası da metro marketten...Aynı değil ama birbirne çok benziyor..Ablam takım yapmış..

İznimden bir günü böyle geçirdim...

Arada izne çıkmak gezmek tozmak sevdikleriyle beraber olmak insana ne kadar iyi geliyor..O kadar eğlendim ki  işe gelmek çok zor geldi...Hala da alışamadım..Sersem gibiyim..

Keşke pompişcanımla da bir hafta kışın izin yapabilsek..Şöyle ağva taraflarına kaçıp şömine başında uyuklasak...Karda yürüyüş yapsak...Ama onun izni sadece yazın ve bir haftacık..

Buna da şükür diyerek aranızdan ayrılıyorum...

Bu soğuk günlerde mevlam kimseyi açta açıkta işsiz güçsüz bırakmasın...
Herkese mutlu ve huzurlu haftalar diliyorum...




11 yorum:

Maya dedi ki...

Pompişim bi daha bu kadar özletmek kendini, sizleri okumayınca merak ediyorum cidden ya :) öncelikle en sondaki duana amin diyorum... veee yorumlara geçelim, bi kere pepee li ve hello kitty li herşeyi çok severim :) ikincisi ablanın banyosunu gerçekten çok beğendim, çünkü takım olan şeyler bütünlük taşıyor insana huzur veriyor bence :) diğer üçüncüsü de umarım hayallerindeki tatile pompişcan'ınla birlikte çıkarsın inşallah :) sevgiler çoook :)

zayiflamamlazım dedi ki...

Süper diyorum başka bişey demiyorum, kışın tatil süper olur, gez toz oh çok iyi yapmışsın. 15 kişi otobüse binmenizide düşünemiyorum, harala gürele oluyo ama çok eğlencelidir mutlaka :)

Trendsum dedi ki...

O süper kalabalık ailelere bayılırım. bu arada hediler çok güzel bu kadar insanı düşünüp tek tek hediye almakta ayrı bir meziyet kutlarım ;)

http://trendsum.blogspot.com/

pompişCE dedi ki...

MAYA : mayacım sağolasın inan bende öyle sizleri sanki uzun zamndır tanıyorum o kadar benim oldunuz ki özlüyorum tatil için inş diyorum inş.sende güzel bir balayı yaparsın..

zayıflamam lazım : süper oldu canım darısı sizlere kışın tatil vazgeçilmez:) otobüslere gelince kalabalık olduğu için herkes bir tarafa dağıldı bazen beraber olduğumuzu anlamamışlardır bile :)

trendsum : sağolasın canım çok severim insanları mutlu etmeyi umarım başarıyordurum..

edibe @ edbdesigns dedi ki...

bir tane ablam var... ne kadar isterdim 2-3 tane olmasini. baci sayisi ne kadar coksa o kadar guzel oluyor bence. :) masaallah size, demek 15 kisi birden biniyorsunuz toplu tasita :)))

AslıASLI dedi ki...

Bizde kalabalık aile oldugumuz için bilirim :) bir tane, iki tane olmuyor :) ablanın banyosundaki ayrıntılar çok hoşmuş. Mutlulukla kullansınlar :)

pompişCE dedi ki...

edibe : bir tane de olsa varmış gerçekten abla sahibi olduğumuz için sanslıyız..kalabalıktık ama istanbulun zaten kalabalık olan otobüslerinde arada kaynadık :)

aslı : sağolasın canım

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Ohh ne güzel sefanız olsun canım.
İnsanın sevdikleriyle vakit geçirmesi kadar güzel ne olablir? Bundan güzel tatil mi olur.
Hediyeler de çokk ciciler,güle güle kullansın sevdiceklerin.
Sevgiler.

pompişCE dedi ki...

sevalcim sağolasın ..

anne eli gibi dedi ki...

ama benim ablam yok ben ablayım hemde 3 kardeşimin ablasıyım,bende isterdim bir ablam olsun bana akıl versin benimle ilgilendin ama yok:(neyse kapatayım bu konuyu:)
sefanız olsun canım,hediyelerde pek güzelmiş..

pompişCE dedi ki...

anne eli gibi : sağol canım..insanın kardeşi olması bile büyük bi şans..rabbim huzurla yaşamayı nasip etsin hepimize..