Pages

14 Şubat 2012 Salı

MUTSUZ :(

Bugünlerde içimi kaplayan büyük bir mutsuzluk var...

Sebebini bilmiyorum..

Belki de herşeyin aynı olması..

Üst üste aldığım üzücü haberler...

Bazı insanlara karşı yitirdiğim güvenim...

Ya da tam güvenememek...

Herkesin biraz payı var bu ruh halimde....

Örneğim eşim sevgililer gününe inanmayan biri ...İlk tanıdığımdan beri bunu biliyorum...Ama yine de alışamadım...Tabiki bir güne sığdırmak yanlış ama ne bilim , insan yine de bekliyor...Diğer günlerde aldığı hediyeler ve yaptığı sürprizleri düşünerek onu afediyorum...Ama yine de bir tarafım buruk....

Sonra sürekli arayıp sorduğum halini hatrını sorduğum insanlar var...Beni neden hep üzüntülü ve moraliniz bozuk olunca hatırlarsınız...Sevilmek hatırlanmak herkesin hoşuna gider...Arada sizde şaşırıp beni arasanız inan telefon faturanız da 5 tl bile fark etmez..Zaten beni arayanı meşgüle atıp kendim aramak gib bir aptallığım var...En azından bunu biliyorsan bunu yap...

Çok rica ediyorum bundan sonra beni mutsuzluklarınızla mutsuz etmeyin..
Birçok kez sizin moralinizi düzelticem diye kendi moralimi bozdum...

Siz kendinizi iyi hissedin diye kendime ne aldıysam size de aldım...Çünkü insan hangi ruh halinde olursa olsun ufacık bir hediye gülümsemesine yeter diye düşündüm..

Ama görüyorumki mutluyken kimsenin dosta ihtiyacı yok...
İş hayatı iyiye giden ailesiyle problemi olmayan aşk hayatında hayal kırıklığına uğramayan arkadaşını arada bir arar sorar..Ne zaman düzen tersine dönse, hemen bir buluşma ayarlayalım sana ihtiyacım var , fikirlerine ihtiyacım var diye telefon görüşmeleri va aklıma gelmeyen bir sürü acıtasyon başlar....

27 yaşındayım...
İyi arkadaşlarım da oldu kötü arkadaşlarım da..
Ama ne yazıkki bu özellik hepsinde şiddetleri farklı da olsa vardı...

Canım sıkıldığında kapısını tıklatacağım , minik sürprizler yapacağım kendi yaşlarımda iyi bir komşun olmasını o kadar isterdim ki...

O yüzden rabbim bana hayırla komşulara sahip olacağım bir ev nasip etsin...Etrafımda gerçek dostlarım olsun...
Kimse arkamdan iş çevirmesin...Kendi kendine türlü kıskançlıklara girip benimle konuşmama kararı almasın..

Haa birde unutmadan

Akşama kadar evde yatıp sonra oh ne güzel çalış çalış çalışmak iyidir gibi kendinizce moral vermeye çalışmayın...
Çalışan kadınlar sanki gidip sabahtan akşama kadar oturduğu için mi para kazanıyor...
Madem çalışmayı bu kadar seviyorsunuz buyrun çalışın...Siz bilmem kaçıncı uykunuzdayken çalışan kadınlar otobüslerde minübüsler de sinir harbi geçirerek işine gidiyor...
Kimse sizi tutmuyor değilmi..Çocuklarınızı da bahane etmeyin...Ben ve benim gibi birçok kadın çocuk sevmediğinden mi anne olmayı erteliyor sanıyorsunuz ?...Sizin gibi rahat olamıyoruz çünkü...

Bu ruh halinden ne zaman kurtulurum bilmiyorum...
Dedim ya herkesin bir payı var...

Böyle mutlu bir günde içinizi karartacak bir post yazmak istemezdim ama burda sevincimi paylaştığım gibi üzüntümü de paylaşıyorum...

Sevgilisi ve eşi olanlar inş. mutlu bir gün geçirirler...
Sağlıklı huzurlu mutlu mesut günler diliyorum....




12 yorum:

Unknown dedi ki...

canım benim biraz için sıkılmış belli
belki eşin bu kez minik bir değişiklik yapar ve yüzünü güldürür
dediğin gibi ufacık bir hediye bazen kendini iyi hissettirebilir
yada kocaman bir gülümseme:)
benimde öyle malesef sadece kendi dertlerini paylaşma amaçlı ararlar arkadaşcıklarım:) benim bir derdim olduğunda ya işleri vardır yada dinler gibi yaparlar.
ben artık mesafe koydum en iyisi böyle sanırım
ama insan arada kahve içmeye bile olsa bir soluğa ihtiyaç duyuyor
RABBİM hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
çalışma işine hiç deyinmeyim en iyisi sen çok güzel özetlemişsin ama dayanamayacağım:)
en çokda ayy nasıl çocuğu bırakıp gidiyorsun denmesine uyuz oluyorum
evet doğurdum ama onu bırakıp diskolara barlara gidiyorum sabahın kör saatinde demek istiyorum ama yine anlamayacakları için yormuyorum kendimi:)
sıkma sende tatlı canını şöyle güzel bir çikolatalı tatlı ye kendine gel profiterol olabilir banada ısmarlayabilirsin:)
sevgilerimle...

pompişCE dedi ki...

ahh bu güzel yorumun sayesinde yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu zaten..sen gel yeterki tatlım tatlılar feda olsun sana...

fatma dedi ki...

bu aralar aynııı yazdığın gibi bir haldeyim.iyi bir dosta benimde çok ihtiyacım var.az önce face sayfamda "Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir."
yazmıştım ALLAH nasip etsin öyle bir dost, komşu.Ben çalışmıyorum çocuk için bıraktım işi bakacak kımsem yoktu,ama şuan deli gibi iş arıyorum evde oturunca beden dinleniyo olsada yanlızlık sıkıntı çok yoruyor insanı.bu aralarçok yanlız hissediyorum.yakınsak görüşelim:)yazın yanlız olmadığımı hissettirdi saol.bu günün önemine gelince eşimle anlaşarak sevgililer gününü es geçmeye karar verdik ama insan bekliyomuş gerçekten.sevgiyle kal.

Maya dedi ki...

Dileğim gelmiş, benim de söyleyeceğim herşeyi bir güzel söylemiş sana, geriye bana sizinle birlikte bir profiterol yemek kalıyor :)

bu arada benim herif de yöle, Sevgililer Günü ne ki, biz sevgili miyiz diyor beni deli ediyor :P ne diyelim artık ben de kabullendim :)

Seni seviyorum arkadaşım, üzülme sakın :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Canım merhaba..
Yazdıkların çoğunda kendimi buldum.. Okadar doğru ki insanlar hep başları sıkıştıgında sığınacak bir liman olarak kullanıyor biz gibi iyi niyetlileri.. Bende evlendiğim zaman huyu huyuma uygun, yanında rahat edebileceğim iyi bir kapı komsum olsun istiyorum.. Dİlerim hakkımızd ahayırlı olan hayatımıza yansır..

zeynep dedi ki...

Dediğin gibi burada sadece mutlu anlarımızı değil , mutsuzluğumuzu da paylaşıyoruz , iyi yapmışsın içini dökmüşsün , çok haklısın bu tip insanlar çevremizde hep varlar ve var olacaklar , en iyisi herkese hakettiği değeri vermek . Şu dakikadan itibaren herşey geçmişte kalsın , sen bu günün güzelliğini görmeye bak canım . Mutlaka dost diyebileceğin , candan insanlar karşına çıkacaktır .

Mutlu ve huzurlu günler diliyorum , sevgililer günün kutlu olsun .

Unknown dedi ki...

tatlı deyince akan sular durur benim için:)
ahh gelebilsem keşke
ama sen gelirsen beklerim şekerim :)

Swotpisces dedi ki...

hepimizin bazen böyle günleri olabiliyor, daha kötüsünü düşünüp mutlu olmak lazım sanırım. :)

pompişCE dedi ki...

fatmacım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben evde de vakit geçiremiyorum çalışmanın tabiki zor yanları var ama vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan..inşallah can sıkıntını giderecek bir dost bulursun sende..bizde anlaştık ama ne bilim ya heryerde sevgililer günü çılgınlığı olunca insan beklemeden de edemiyor..

pompişCE dedi ki...

mayacım canım sağolasın güzel yorumlarınız inan kendimi iyi hissetmem için fazlasıyla yetiyo..insanın bir yerlerde düşünülmesi iyi dileklerde bulunulması gerçekten çok hoş..Profiterol olayına gelince istanbula gelirsen neden olmasın derim..bende seni çok seviyorum kocamn öptüm canım..

pembEsinti : inşallah canım istediğin olur.. çünkü canın sıkıldığında hemen annene yada arkadaşına gidemiyosun..ama yakın bir yerde hemen kapısını çalacağın bir dost gerçekten olmalı..

pompişCE dedi ki...

zeynep : gerçekten bişeyleri yazmak içimi dökmek iyi geldi..Postu bitirdiğimde sanki bi rahatlama oldu..İçimdekiler bir bir boşalıp gitti..Üstüne bu yorumlarda olunca yalnız olmadığımı gördüm..İYİKİ AÇMIŞIM BLOĞU..bende senin bu güzel gününü kutlarım..

pompişCE dedi ki...

swotpisces : tabiki bunlar hayatın tuzu biberi belkide..hep mutlu olsak belki mutlu olmanın kıymetini bilmez bugünün şükrünü etmezdik..her zaman şükür ediyorum rabbim bu günümü aratmasın..