Pages

11 Ocak 2012 Çarşamba

HAFTASONU GÜNCEM


Merhabalar efenim...
Yeni bir postla daha karşınızda olmaktan gurur duyarım..

Bu hafta yoğun bir tempoyla işe başlayınca postlarımda gecikti tabii ki...
Pazartesi günüı yazacaktım bu postu ama kısmet bu güneymiş..

Pazar günü pompişcanla sinemaya gidecektik..Biz sinema için Bahçelievler de ki Metroport AVM yi tercih ediyoruz..Neden mi ..Farkı fiyatı dostlarım..Çünkü orda sinema sadece 6 TL..Hemde hafta içi falan değil sürekli böyle..Tek yapmanız gereken metrobüse binip bahçelievler durağında inmek ..Fiyatından dolayı biraz yoğunluk oluyor tabi ama bunun da çözümü var ..Birkaç saat önceden gidip biletinizi alıp sonra mağazalara bakıp yemeğinizi yiyebilirsiniz....Eğer namaz kılıyorsanız namaz vaktiyse namazınızı kılabilirsiniz..

Nitekim bizde öyle yaptık..Saat 12.00 gibi kahvaltı etmeden evden çıktık..Niyetimiz orda kahvaltı yapmaktı ama açık büfe bittiği için bizde su böreği yiyelim dedik..Trio börek diye bir firmadan su böreği ve çay söyledik..Hayatımda yediğim en kötü su böreğiydi..Resmen yanıktı..Altında siyah siyah yanık izleri duruyodu ve kokusu böreğe sinmişti çayı da bildiğiniz imamın abdest suyu...Evde kahvaltı etmediğimize pişman olduk..
Öğle namazını da kıldıktan sonra yapılacak bir şey kalmıştı..O daaaaaaaa...........ALIŞVERİŞ......

Kendime LCW den bi trençkot birde geçen postta bahsettiğim siyah kısa botu aldım ..

İşte buradalar kendileri  :)











Hazır Lc Waikiki den bahsetmişken kulağıma gelen bir söylentiden bahsetmek istiyorum..doğrumu yanlış mı belki bir bileniniz vardır..Lc Waikiki mağazalarının bir bölümünü leyla zana denilen o kadın satın almış..Bu kadının kim olduğunu sanırım herkes biliyordur..Doğruluk payı var mı?  Bilen varsa bizleri de aydınlatırsa sevinirim..

Alışverişten sonrada sinemaya gittik..Sümalnın şifresi temeli izledik..Ama ben pek beğenmedim.Normalde Alper Kul un oyunculuğunu beğeniyorum ama karadeniz şifresi onda tam oturmamış..Yakıştıramadım ben..Bir iki tane esprinin dışında pek komik sahnesi yoktu..

Gitmek isteyen varsa çok gülücem beklentiye kapılmasın...







10 yorum:

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Canım cicilerini en güzel günlerde kullan;)Ben leyla zana olayını duymadım. ğrenirsen banada haber verirmisin?

Maya dedi ki...

canım, güle güle kullan her ikisi de çok güzel, ben gibi topuklu özürlüsü bir insan bile o botlarla harika yürüyebiliyor :) bu arada söylentileri ben de duymuştum ama mahal vermiyorum, her zaman böyle söylentiler çıkar zaten, kendileri de bir bildiri yayınlamışlardı bu konuda yanlış hatırlamıyorsam :) sevgiler canım benim :)

zayiflamamlazım dedi ki...

Güle güle kullan canım, ikiside çok güzelmiş. Lcw'de ayakaabıların fiyatı çok uygun ama rahatlarmı? bende almayı düşünüyorum ama ayakkabının rahatlığı önemli, yoksa kullanamıyorum.

bluestyle dedi ki...

Öncelikle aldıklarını iyi günlerde kullan güle güle giy canım.

LCW konusuna gelince bildiğim kadarıyla LCW el değiştirdiğinde başlatılan bir karalama kampanyası bu. Birçok kez LCW hem sayfalarında hem de bir çok programda açıklama yaptı bunun doğru olmadığına dair.Niye böyle bir toplum olduk nasıl bu hale geldik bilmiyorum.Güzel şeyler yapıp rekabet etmk yerine karalayarak engellemeyi tercih eder olduk:(

pompişCE dedi ki...

CADI : teşekkür ederim canım öyle bişey yokmuş lcw bu konuyla ilgili bildiri de yayınlamış bende yeni öğrendim :)
MAYA : Canım bende senden farklı sayılmam topuklu ayakkabı çok seviyorum ama uzun süre giyemiyorum..Benim bildiriden haberim yoktu bilgilendirdiğin için tşk ederim..

ZAYIFLAMAM LAZIM: sağolasın canım 2 gündür ayağımda ben rahat ettim ama benim işim oturarak olduğu için uzun süre ayakta kalmıyorum yürüyüş yolumda fazla yok belki de ondandır bilemiyorum..

BLUESTYLE : Çok Teşekkür ederim ..Aydınlattığın için sağol çünkü fiyat olarak çok uygun hemde güzel parçalar bulduğum bi mağaza öyle olsaydı alışverişi bırakmak zorunda kalacaktım çok üzülürdüm..

balböcükleri dedi ki...

sinema 6 lira çok iyi bende gidem ozaman.geçen bir avm de 2 kişi kazıklandıkta kazıklandık.

otuzundansonra dedi ki...

canım güzel günlerde giyin aldıkları,o sinemayı bende duymuştum ama gitmek nasip olmadı,en kısa sürede gidecem inş.bu arada LCw için söylenenler tamamen asılsız karalama kampanyası.bir ara Sevin Hıll içinde öyle söyleniyordu,sevgiler

pompişCE dedi ki...

bal böcükleri : bende eskiden cevahir avm ye giderdim sinemaya burayı keşfedince başka yerde izlemedim..

otuzundan sonra : canım haftasonu gideceksen erken gitmeyi unutma..iyiki sormuşum bunu size içim hiç rahat değildi çünkü öğrenince baya bir rahatladım

romantikbutik dedi ki...

merhaba aynı bottan ben de almıştım:) güle güle giyelim :) sevgiler

pompişCE dedi ki...

saol inş mutlu günlerde giyelim