Pages

14 Aralık 2011 Çarşamba




Off....Yine benim kilolar alarm veriyor...Kendimi bildim bileli diyetteyim..Kilomu korumak için ömrüm boyunca diyet beslenmem gerekecek..Ne zaman rahat bir nefes alıcam bilmiyorum..

Evlendikten sonra ev işleri ve işyeri beni biraz yorar ve zayıflarım diye düşünürken 8 ayda 10 kilo alan tek insanooğlu benimdir galiba..Her sabah işe gelirken ayna karşısına geç o olmuyor , bu olmuyor onu  giysem göbek çıkıyor bunu giysem kıç çıkıyor bazıları artık hiç kapanmıyor..Kahverengi pantolonum,bir kaç badi ve kışlık montum haricinde kıyafetlerimin hepsi bana küstü..
Artık hiç bir  yere gitmek istemiyorum..Saklandıkça kaçtıkça kilolar sanki daha bi peşimden koşup yakaladı..Ve olan oldu.. 80 kilo oldum..
Ben bunu kendime niye yapıyorum hiç anlamıyorum yaa..Her defasında birbir hevesle başlayıp büyük bir başarı örneği göstererek bütün kilolarımı veriyorum..Sonra hiç birşey olmamış gibi haydi bir daha alıyorum geri..Verirken anam ağlıyo ama alması ne kadar basit...

Bu gün artık dolabımda bana olan hiç birşey kalmadığını anlayınca rejim için acil start verildi..Şuan için tam 25 kilo fazlam var...Neyseki 20 kiloya kadar daha öncesinden antremanlıyım..

İlk yapmam gerekenler listesinde yarın işe yürüyerek gelmek var..(Yaklaşık 1 saatlik mesafe)
Çok acı ama eşimle beraber yemek yememek..En azından ilk 15 gün..Pompişcan hem geç geliyor hemde yemek yemem konusunda bana ısrar ediyor..Ve tabiki mutfak için alışveriş.. Bol sebze ve meyve...

Rasûlüllah sallallâhü aleyhi ve sellem buyurdular ki; “Çarşam­ba günü başlanılan iş muhakkak tamamlanır.”..Rabbim sen biliyosun içimi ..Bu gün kendim için sağlığım için yitirdiğim özgüvenimin geri gelmesi için bir başlangıç yaptım sen tamamlandır yarabbim.. Tüm zayıflamak isteyenlere nasip etsin rabbim..

6 yorum:

zayiflamamlazım dedi ki...

Ahh ah, bilirim o moral bozukluğunu. Dünyaya küsüyor insan, kendine kızdıkça daha çok yemeye başlıyosun, yedikçe yiyorsun ve sonuç hep aynı. İnşallah istediğin kiloyu verirsin canım. Daha önce nasıl zayıfladın bilmiyorum ama benim blogumdakı diyetle haftada 2 kilo verebilirsin.
sevgiler...

otuzundansonra dedi ki...

canım inş en kısa sürede verirsin,ben spor yapıp da veremiyenlerdenim .neyse bugün akşam itibari ile çünkü öğlenliyin iyi yedim,BENDE DİYETTEYİMMMM
Hepimize başarılarr

pompişCE dedi ki...

zayıflamam lazım : teşekkür ederim inşallah ya ..ben belli bi diyet listesine uyamıyorum öyle bi kötü alışkanlığım var..Tek formülüm yediklerimi azaltmak akşam çok az yada hiç yememek ve yürüyüş

otuzundan sonra : inşallah hepimiz veririz canım..rabbim yardımcımız olsun..

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Canım bence çok stres yapma kendine 80 kilo öyle hayata küsecek kadar bir kilo değil.Bence psikolejini bu denli bozma.Bu seferde stresten alırsın bunu bil.Hayatımda hiç diyet yapmadım ama duyduklarım bunlar.Herşey azimle olur stresle değil.Rabbim en kısa zamanda istediğin kiloya dönmeni nasip etsin. Sevgini ve neşeni eksik etmesin;)

pompişCE dedi ki...

cadı sağol canım önerilerin için.. yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince..Azm ediyorum rabbimin yardımıyla sizinde böyle içten yorumlarınızla umutsuzluğa kapılmıyorum..devamı gelir inş..

papatya dedi ki...

Allah'im kolaylik nasip etsin guzelim kilo vermen hakkinda.
kisa zamanda istedigin kiloya ula$irsin in$aallah.
morelini hiç bozma, ba$aracagina inanirsan olur pompi$cim :)